Get the Flash Player to see this player.

Noutati

                                                           European Cup Juniori

                    In perioada 03-04 august 2013 in localitatea Berlin, Germania, s-a desfasurat Cupa Europeana de Juniori(m+f). Tara noastra a participat cu 16 sportivi (6m+10f). Dintre acestia FLORIAN ALEXANDRA-LARISA ctg.52 kg si  VISAN VLAD ctg.73 kg.s-au pe locul I,  FERARIU ALEXANDRU ctg.55 kg. si IOANCA ROXANA ctg.52 kg. s-au clasat pe locul III,  PODELENCZKI LORENA ctg.70 kg. s-a clasat pe locul V si STEFANESCU ANDREEA s-a clasat pe locul VII.

 

 

                                                           Decizia nr: 3

                     In baza prerogativelor prevazute in Statutul Federatiei Romane de Judo;

                    Tinand cont de prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare al Federatiei Romane de Judo        

                           Presedintele Federatiei Romane de Judo, emite prezenta

                                                              DECIZIE

                         Art.1. Incepand cu data de 01 august 2103, se elibereaza din functia de antrenor principal al Lotului Masculin de Seniori, domnul DANIEL ALBERT.

                     Art.2. Cu data de 01 august 2013 se numesc in functia de antrenori ai Lotului National de Seniori:         Domnul HAN SANG HO     -     antrenor principal

                                                          Domnul FLEISZ AURELIAN -  antrenor secund

                Art.3. Pana la data de 10 august 2013, colectivul tehnic va prezenta conducerii F.R.Judo, componenta nominala pe categorii de greutate a sportivilor, medicul si maseorul.

                 Art.4. Pana la data de 10 august 2013, colectivul tehnic va prezenta conducerii F.R.Judo, programul privind pregatirea si calendarul international al lotului pana la sfarsitul anului 2013.

                       Art.5. Prezenta decizie se va inainta persoanelor in cauza si va fi introdusa pe site-ul F.R.Judo in termen de 72 de ore de la emitere.

                  Bucuresti,

                  18 iulie 2013

 

                                                          PRESEDINTE,

                                                       EDUARD DOANDES

Decizie

 

 

 

                                                          INVITATIE

              In perioada 30 august -01 septembrie 2013 se va desfasura la Turnu Severin in sala Polivalenta Drobeta Turnu Severin, Turneul International " CUPA DROBETA" editia a-XXVIII-a, MIRELA-LIVIA VASILAN editia a-V-a.

Invitatie

CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL NE WAZA

                      In perioada 29-30 august 2013 se va desfasura la Turnu Severin in sala Polivalenta Drobeta Turnu Severin, CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL NE WAZA COPII 1-U'15, COPII 2-U'13, COPII 3-U'11.

Regulament

 

STAGIU INTERNATIONAL DE PREGATIRE

                           In perioada 12-18 august, in Oradea, in sala L.P.S. Bihor Oradea, str. Matei Basarab, nr.4, se va desfasura un Stagiu de Pregatire International, organizat de clubul JUDO CLUB LIBERTY, rezervat atat juniorilor U'21 cat si seniorilor(m+f).

Tari invitate, persoane de contact.

 

EUROPEAN CUP WORCLAW POLONIA

                        In Polonia, localitatea Worclaw, in perioada 20-21 iulie, s-a desfasurat EUROPEAN CUP, rezervata juniorilor(m+f). Din lotul feminin, Ungureanu Denisa a reusit sa obtina medalia de argint iar Florian Larisa a pierdut meciul pentru medalia de bronz, clasandu-se pe locul V.

 

GRAND SLAM MOSCOVA RUSIA

                 In perioda 20-21 iulie, a avut loc la Moscova, Rusia, cea mai importanta competitie rezervata senioarelor si seniorilor, inaintea Campionatelor Mondiale(m+f), ce se vor desfasura la Rio de Janeiro, Brazilia.

                       La acest Grand Slam, Ungureanu Monica s-a clasat pe locul III, castigand medalia de bronz, iar Chitu Andreea s-a clasat pe locul V.

 

F.O.T.E. UTRECHT OLANDA

                        In perioda 16-19 iulie 2103, s-a desfasurat in localitatea Utrecht, Olanda, olimpiada rezervata juniorilor. Sportivele Dobre Stefania ctg. 57 kg. si Balasoiu Theodora ctg.52 kg. au cucerit medaliile de argint, sportiva Ionita Camelia ctg.44 kg. a cucerit medalia de bronz, iar sportivii Croitoru Mircea ctg.+90 si sportiva Ionita Ana-Maria ctg.48 kg. s-au clasat pe locul V. 

 

EUROPEAN CUP JUNIORI PAKS UNGARIA

                          In perioada 13-14 iulie 2013, s-a desfasurat in localitatea Paks, Ungaria,  competitia EUROPEAN CUP rezervata juniorilor(m+f). La aceast concurs Florian Larisa ctg.52 kg. s-a clasat pe locul I, Pop Alexandra ctg.48 kg.si Visan Vlad ctg.73 kg.s-au clasat pe locul III.

 

 

Decizia Nr. 2/2013

 

 

In baza prerogativelor acordate de statutul Federatiei Romane de Judo;

Tinand cont de prevederile Regulamentului de Organizare si Functionare al Federatiei Romane de Judo;

Presedintele Federatiei Romane de Judo emite prezenta:

Decizie

Art. 1. Incepand cu data de 15.07.2013 se elibereaza din functia de Presedinte al Colegiului Central al Arbitrilor, Dl. Oltei Valentin.

Art. 2. Cu data de 15.07.2013 se numeste in functia de Presedinte al Colegiului Central al Arbitrilor, Dl. Jeberean Marius.

Art. 3. In termen 15 zile de la data emiterii prezentei decizii, Dl. Jeberean Marius are obligatia sa inainteze conducerii federatiei un program de reorganizare a Colegiului Central al Arbitrilor.

Art. 4. Presedintele Colegiului Central al Arbitrilor va indeplini drepturile si obligatiile cuprinse in Regulamentul de Organizare si Functionare al Colegiului Central al Arbitrilor.

Art. 5. Prezenta decizie va fi inaintata D-lui Oltei Valentin si D-lui Jeberean Marius si va fi introdusa pe site-ul Federatiei Romane de Judo in termen de 48 de ore de la emitere.


Bucuresti,

09.07.2013


Presedinte,

Eduard Doandes,

! Decizia Nr. 2/2003