Get the Flash Player to see this player.

Joburi

Principiile JUDO-ului se bazează pe folosirea supleței în locul forței brute. Este benefic de a fi practicat de către toate vârstele, indiferent de sex sau abilități fizice, ajutând la disciplinarea minții și nu doar a corpului, la găsirea liniștii interioare, la înțelegerea manierelor în societate, la cultivarea calmului și a puterii de analizare a unei situații înainte de a reacționa, a autocontrolului și autodisciplinei. În JUDO, respectul faţă de antrenor şi, cel mai important, pentru adversari este o valoare fundamentală.

Pornind de la aceste principii, Federatia Romana de Judo impreuna cu toti partenerii sai doreste sa isi continue drumul spre performanta si continua dezvoltare prin implementarea de noi programe, atat la nivel national cat si international, ce vor duce la promovarea judo-ului romanesc.

Avand in vedere rezultatele obtinute in cadrul celor patru editii ale Jocurilor Olimpice, respective Sydney, Atena, Beijing si Londra (1 medalie de aur, doua de argint si una de bronz) la care se adauga un numar considerabil de medalii obtinute de sportivii romani la Campionatele Mondiale si Europene, Federatia Romana de Judo isi propune o consolidare a activitatii in fiecare domeniu in care aceasta este implicata, cu finalitate spre obtinerea de performante deosebite pentru Romania, prin incheierea unor parteneriate stabile pe parcursul unui ciclu olimpic.

In vederea realizarii acestor reusite Federatia Romana de Judo doreste sa invite toti membrii comunitatii, atat persoane fizice cat si persoane juridice, ce doresc sa participe direct la obtinerea de rezultate viitoare pentru Romania, in a sustine si a promova impreuna judo-ul romanesc prin toate mijloacele posibile.

Federatia Romana de Judo intelege si pretuieste succesul si reusita tuturor sportivilor fiind alaturi de acestia atat in drumul lor spre glorie, cat si dupa ce activitatea lor competitionala a luat sfarsit. In acest sens, federatia doreste sa multumeasca tuturor marilor sportivi ce au reusit de-a lungul timpului sa plaseze Romania pe treptele victoriei si sa-i asigure in continuare de toata recunostinta sa. Impreuna cu structurile partenere, FRJ intentioneaza sa creeze noi posibilitati de integrare ale fostilor sportivi de performanta, in acest sens elaborand impreuna cu toti cei interesati noi oportunitati de angajare pe piata muncii.